Oktoberfest
16:00 tot 02:00 - 27 september 2024
Grote Markt

Jetzt geht’s wieder los op één van de grootste Oktoberfest-vieringen van Nederland.

Grote Markt viert grootste Oktoberfest van de regio in overdekte Biergarten. Op 27 en 28 september barst op de Grote Markt, Den Haag als vanouds het Oktoberfest los. Behalve op tafel dansen, schnitzel & worst van de Schwenkgrill eten en meezingen met ‘Ein Prosit’ is dit ook dè plek om bier te drinken. Uit grote pullen, uiteraard. Beste van het slechtste met artiesten uit binnen- en buitenland, uitbundige versiering, Duitse gerechten, publiek in dirndl & lederhosen en grote pullen bier is de Boterwaag een plek waar je het èchte Oktoberfestgevoel kunt ervaren.

Feestgangers kunnen in de Festzelt aan lange biertafels aanschuiven, ongehinderd door eventueel slecht weer. Binnen in De Boterwaag kunnen de echte die hards met hun pullen op de dansvloer en de tafels los.

Prijzen:
Kaartverkoop aan de deur. € 0,00 – € 10,00. Je ontvangt een bandje waarmee je het hele weekend kan feesten. Echter beloont het dragen van een dirndl of lederhosen met gratis toegang!

Bekijk de line-up

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Ticket Detail

Exporteer