Openstelling koninklijke wachtkamer
14:15 tot 17:00 - 2 oktober 2022
Koninklijke wachtkamer Den Haag HS, Den Haag HS Hal, Stationsplein 49, 2515 BW Den Haag

Wist je dat er op station Hollands Spoor een prachtige koninklijke wachtkamer is verstopt? Tijdens de feestelijke opening op 5 oktober 1893, noemden prinses Wilhelmina en koningin-regentes Emma de koninklijke wachtkamer in Den Haag een ‘sieraad voor de residentie’.

De wachtkamer biedt een unieke blik op het reisverleden van de koninklijke familie. Deze verborgen koninklijke parel was lange tijd voor het publiek onzichtbaar, maar is na een ingrijpende restauratie weer toegankelijk voor bezoekers.
* Vanaf 16 september tot en met 18 september en elke zondag van 25 september t/m 30 oktober worden er een beperkt aantal exclusieve rondleidingen gegeven.
* De rondleidingen duren dertig minuten en zijn te boeken tussen 13:30 en 17:00 uur.
* De rondleiding is in het Nederlands
* Er zijn een beperkt aantal Engelstalige rondleidingen

De rondleiding geeft een prachtig inkijkje in het reisverleden van onze koninklijke familie! Er is maar een maximaal aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 14:15 - 17:00 :

Exporteer