Pal Mundo
12:00 tot 23:00 - 15 juli 2023
Zuiderpark, Den Haag

Europa’s grootste Latin en Caribbean festival Pal Mundo zal deze zomer terugkeren naar het Zuiderpark in Den Haag voor de achtste editie. Op 15 juli 2023 zullen onder anderen Ozuna, Elvis Crespo en Jowell & Randy hun opwachting maken. Pal Mundo is in tegenstelling tot eerdere edities dit jaar een eendaags festival. Eind vorig jaar maakte de gemeente Den Haag bekend het festival geen subsidie te willen geven. Als gevolg daarvan is de tweede dag van het festival geschrapt.

In totaal zijn er vier verschillende podia op Pal Mundo met ruimte voor een aanbod aan Latijnse muziekgenres, van reggaeton tot funk en van caribbean tot merengue. Naast de genoemde Latin supersterren staan dit jaar onder anderen Bokoesam, Blaiz Fayah, Jonna Fraser en Gio & Keizer op de line-up.

Dit jaar zal de foodcourt ook weer terugkeren op het Latin en Caribbean festival. Pal Mundo brengt food en beverage ondernemers uit de omgeving samen op world food court.

Line-up
De Puerto Ricaanse Ozuna staat al jaren aan de top van de Latin charts en heeft met hits als Taki Taki en Baila Baila Baila ook in Nederland groot succes. Een van Ozuna’s grootste hits Criminal in samenwerking met Natti Natasha heeft inmiddels miljarden streams vergaard. Elvis Crespo, de wereldberoemde Puerto Ricaans-Amerikaanse zanger, is vooral bekend van het populair maken van het merengue muziekgenre. Met hits als Suavemente en Píntame heeft Crespo een belangrijke rol gespeeld in de verspreiding van de Latijns-Amerikaanse muziekstroming in de Verenigde Staten en Europa. Het eveneens uit Puerto Rico afkomstige duo Jowell & Randy draaien al geruime tijd mee in de wereld van reggaeton en worden gezien als een van de meest invloedrijke artiesten binnen het genre. Het duo staat bekend om ritmische beats, pakkende teksten en energieke live optredens.

Pal Mundo begint 15 juli om 12.00 uur en er zijn meer dan 35 acts. Dit zijn alle artiesten die optreden:

Ozuna
Jowell Y Randy
Elvis Crespo
El Cherry Scom
Jonna Fraser
Blaiz Fayah
Jeon
Bokoesam
Gio & Keizer
Alina Pozi
Cache Royale
Passion

Dj’s:
Biggi
Bryan K
Charissa Jong
D-rashid
Dieux Pere
Don James
Duane Franklin
Faby Forster
Fasta
Gamo
Gilly Gonzales
Isaac De Cuba
Jayh Martina
Jp
Latu
Matias
Michael Mendoza
Nordin
R-rewind
Reggie
Robin Roxette
Steve Andreas
Wessel S

Pal Mundo Festival trok bij voorgaande edities gemiddeld zo’n 25.000 bezoekers per dag, dit jaar verwacht de organisatie 30.000 bezoekers te mogen verwelkomen.

Tickets
De reguliere ticketsale is begonnen en het gaat hard!

Fanatico ticket €67,20 (Uitverkocht)
Phase Uno €78,40 (Uitverkocht)

Phase Dos €84,-
Phase Tres €95,20
GOLDEN CIRCLE & VIP
GOLDEN CIRCLE €135,-
VIP €185,-

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Andere organisator(en)

Start - eind

  • 12:00 - 23:00 :

Ticket Detail

Exporteer