Papi Chulo Beachfest
13:00 tot 23:00 - 20 mei 2023
Strand Noord, Scheveningen, ter hoogte van de Koot. Strand Noord 1, 2586 JK Den Haag

Festivalorganisator Papi Chulo organiseert op zaterdag 20 mei Papi Chulo Beachfest, een groot tropisch festival op het strand van Scheveningen, met onder andere een optreden van Bizzey. Wat is er mooier dan een strandfestival met de zonsondergang en je voetjes in het zand?

Bekende artiesten uit binnen-en buitenland maken hun opwachting in Scheveningen, vertelt oprichter Daniël Kingma van Papi Chulo, de grootste organisator van Latin & Caribbean feesten in de Benelux. “We verwachten 10.000 bezoekers tijdens Papi Chulo Beachfest, verdeeld over drie grote stages in samenwerking met kledingmerk Black Bananas en het populaire strandconcept Happy Feelings (disco & house). We bieden liefhebbers van Latin, Caribbean en Afro-muziek een divers festival op één van de mooiste plekjes van Nederland. Het strand geeft ons festival een onbetaalbare sfeer. Op de achtergrond de zee en zon, terwijl tropische muziek door de speakers blaast.”

LINE-UP
Eerste namen bekend! Meer wordt binnenkort bekend gemaakt.

– Idaly
Idaly, bekend van hits als ‘Amazin’ met Ronnie Flex en ‘Stars’, zal optreden op de Afro stage. Met zijn nieuwe album ‘Betty’ is hij direct binnengekomen op nummer 1 in de album chart.

– Frenna
Frenna heeft eigenlijk geen verdere introductie nodig. Deze legende uit Den Haag sluit de mainstage met een spetterende show. Komende weken wordt de rest van de line-up bekendgemaakt.

– Bizzy
Hitmachine Bizzey maakt ook zijn opwachting op Papi Chulo Beachfest. Eerder ging hij al met Papi Chulo op tour in Colombia. Hij zal het publiek verwennen met hits als ‘Traag’ en ‘Ja’.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 13:00 - 23:00 :

Ticket Detail

Exporteer