Royal Christmas Fair
12:00 5 december 2024 tot 21:00 18 januari 2024
Lange Voorhout, Den Haag

De Royal Christmas Fair is één van de grootste en leukste kerstmarkten van Nederland. Van 5 tot en met 23 december 2024 brengt de Royal Christmas Fair je met twinkelende lichtjes en bekende kerstliedjes in de ultieme kerstsfeer. Dit jaar nog feestelijker, sfeervoller en kleurrijker dan de voorgaande jaren!

Sfeervol genieten
Op het romantische Lange Voorhout in het centrum van Den Haag kun je elke dag van 12:00 tot 21:00 uur naar de kerstmarkt. De tientallen kersthuisjes, duizenden led-lichtjes, sfeervolle vuurtjes, glühwein en een bijna dagelijks bezoek van de enige echte Kerstman spreekt deze kerstmarkt velen tot de verbeelding. Ook maakt de bijzondere programmering van de Royal Christmas Fair met kerstkoren, verhalenvertellers, kinderactiviteiten en muzikale optredens deze kerstmarkt een bezoek meer dan waard!

Kortom: voor de mooiste kerstmarkt van Nederland moet je in de historische binnenstad van Den Haag zijn!

Vrolijke kinderactiviteiten
De Royal Christmas Fair is een unieke belevenis voor kinderen. Dagelijks kom je er kerstacteurs en (kinder)koren tegen en kun je er culturele activiteiten en voorstellingen bezoeken. De sfeervolle aankleding, knisperende vuurtjes en enorm veel (LED)lichtjes zorgen voor een ultieme kerstsfeer.

Programmering
Naast de vele gezellige sfeervolle aangeklede chique chalets met kwaliteits producten en goederen is er op de Royal Christmas Fair in Den Haag nog veel meer te beleven! Naast de sfeervolle aankleding met vuurtjes en veel lichtjes zijn er kerstacteurs, (kinder)koren, de enige echte Kerstman, culturele activiteiten en voorstellingen

Lange Voorhout
Het Lange Voorhout in Den Haag is misschien wel de mooiste laan van Nederland. Regelmatig vinden er op het middenpad festivals, evenementen en tentoonstellingen plaats. De statige panden huizen diverse culturele instellingen, waaronder Theater Diligentia, Pulchri Studio en Escher in het Paleis.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 12:00 - 21:00 :

Ticket Detail

Exporteer