Rrrollend Foodtruck Festival
16:00 19 mei 2023 tot 23:00 21 mei 2023
Hofvijver, Lange Vijverberg, 2513 AC Den Haag

Rrrollend is dé plek voor heerlijk eten, drinken en een grote portie vermaak. Het leukste foodfestival van Nederland biedt naast een grote verscheidenheid aan food ook onwijs leuk entertainment. Relaxte jazzbandjes zorgen overdag voor de perfecte sfeer en ‘s avonds laten de DJ’s hun vrolijkste plaatjes horen.

Tijdens dit alles streel jij natuurlijk je smaakpapillen met de heerlijkste gerechten. Van hamburgers tot een vegetarische bitterbal en van biologische frietjes en poffertjes. Er is voor jong en oud wat lekkers te vinden.

Rrrollend is gratis te bezoeken en hét moment om samen te genieten met je vrienden, familie, collega’s of misschien wel tijdens je eerste date. Gezelligheid gegarandeerd!

Foodtrucks
De hippe keukens op wielen zijn dé trend van de afgelopen jaren. Je hoeft er eigenlijk niet eens te eten om je ogen uit te kijken. Dat geldt ook voor Rrrollend Den Haag. Het culinaire evenement langs de Hofvijver is een ware beleving voor bezoekers. En natuurlijk worden er volop verantwoorde en bijzondere gerechten geserveerd!

Hofvijver
De Hofvijver is het water naast het Binnenhof in het centrum van Den Haag. Het Hofvijver-gebied is de plek waar Den Haag is ontstaan. Het is ook dé plek om prachtige foto’s te maken van de typisch Haagse skyline met het Binnenhof, het Torentje, het Mauritshuis en moderne architectuur op de achtergrond.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 16:00 - 23:00 :

Exporteer