SCHEVENINGSE COVER NIGHT: THE BIG HAIRY // HAAGS PLAGIAAT // HOLY BODIES
20:00 tot 23:30 - 16 maart 2024
Podium Aan Zee, Keizerstraat 58 Scheveningen

O what a night in Podium Aan Zee: de Scheveningse Cover Night op zaterdag 16 maart met The Big Hairy, Haags Plagiaat en Holy Bodies! Gekker, leuker, energieker, dampender, dikker en Scheveningser kunnen we het niet maken! Mag je niet missen…

The Big Hairy
De onstuimige, opgewonden, roekeloze, ongeremde maar o zo hartstochtelijke en sensationele Scheveningse muzikanten, onder aanvoering van frontman Johan ter Schegget, blazen tientallen hits van de Beastie Boys, de Stones, Brood, Bowie, The Kinks, Talking Heads, Black Sabbath, Dandy Warhols, Nirvana en nog veel meer als een wervelstorm over je heen. Het podium zal kraken door dé live performance band uit Scheveningen: The Big Hairy!

Haags Plagiaat
Een tribute aan de grootste muziekstad in het land: Den Haag! Laat de voorpret maar alvast beginnen, want de hits van o.a. Q65, Golden Earring, Anouk, Shocking Blue, Livin’ Blues en nog veel meer producties uit die mooie stad achter de duinen trekken aan je voorbij als een wervelwind. Het Scheveningse Haags Plagiaat zorgt er persoonlijk voor dat je uit je dak gaat in de zaal!

Holy Bodies
Geniet vanavond van de Holy Bodies, echte Scheveningse schollenkoppen! Zin om mee te zingen met de classics uit de 60’s, 70’s, 80’s en 90’s die deze boys spelen? Kom op dan, je bent van harte welkom. Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 20:00 - 23:30 :

Exporteer