SEASIDE HIPHOP NIGHT
20:30 tot 23:59 - 27 mei 2023
Podium Aan Zee, Keizerstraat 58 Scheveningen

Hou jij van (Haagse) hiphop? Dan kun je zaterdagavond 27 mei beter dikgedrukt in je agenda hebben staan bij Podium Aan Zee. In samenwerking met het Haags Hiphop Centrum en Welzijn Scheveningen worden er grote Haagse talenten gepresenteerd, die je, nu nog, gratis kan bewonderen! Daarnaast kun jij zelf het podium betreden tijdens de Open Mic. Durf je het aan?

Line-up

Benito
Woonachtig op Scheveningen. Weet met zijn eigenzinnige stijl en overdosis talent elke show weer te verbazen. Hij neemt je mee in zijn wereld en dringt tot het diepst in je ziel door.

Skofniks
Deze act dropt regelmatig nummers waar de relaxedheid van uit je speaker druipt en hun live show is zo energiek alsof ze drie sloffen met Duracell batterijen op hebben.

J.ICeyy
Het talent van deze man is al dik 10 jaar overduidelijk en met zijn overtuiging weet hij zijn levensverhaal op zijn eigen manier over te brengen alsof je in een diep gesprek zit. Zijn sound varieert van trap naar drill naar hiphop en zijn flow past zich aan alsof het water uit de zee bij Scheveningen is.

Truess
Is een geboren en getogen Hagenees die al jaren lang teksten schreef en recentelijk de stap heeft gemaakt om ze op beats te zetten, oftewel rappen. Zijn lyrics zijn inhoudelijk ijzersterk, zijn flows zijn strak en zijn rijms zijn diep

Open Mic
Tijdens Seaside Hiphop is het niet alleen mogelijk om te kijken naar de acts maar ook om tijdens de Open Mic zelf het podium te betreden en jouw eigen talent te laten zien. Ben jij die next best? Dan is dit je kans! Wie weet word jij wel gespot voor een optreden of zit jij over een tijdje in de studio om jouw eigen nummer op te nemen. De scouts van het Haags Hiphop Centrum slapen nooit, dus kom voorbereid! Ken jij nog iemand in je buurt of een familielid waarvan je vindt dat die een podiumplek verdient? Laat ze weten waar ze 27 mei moeten zijn!

De hele avond zal Skiffa’s own Boom Down de acts aan elkaar praten en ook tijdens de Open Mic de talenten motiveren. Als laatste hebben DJ’s R4SHAN en MistaSweet een prachtig muzikaal deken om over de avond te verspreiden en zo de Seaside Hiphop avond te verrijken met de beste hiphop vibes.

Hou jij van (Haagse) hiphop? Dan moet jij hier zeker bij zijn!

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.