Snowfest The Hague
13:00 8 december 2023 tot 09:10 10 december 2023
Grote Markt

Van 8 t/m 10 december 2023 is de Grote Markt in Den Haag dé place to be waar alle spotlights drie dagen lang gericht zijn op freestyle actie en wintersport in al zijn facetten.

Rock a Rail
Hoogtepunten zijn onder meer de 10e jubileumeditie van de Rock A Rail snowboardwedstrijd op zaterdag, die eindelijk terugkeert naar de plek waar het allemaal begon, nu als onderdeel van het SnowFest. Dit unieke snowboard event, is met recht bijzonder te noemen door de locatie en het hoge niveau van de nationale en internationale riders.

Urban- of street snowboarding is een vorm van snowboarden waarin snowboarders (riders) elementen uit de stad gebruiken om te snowboarden. Denk aan trappen, relingen, muren, hekjes en stoepen. Het street snowboarden is een discipline die aan de basis ligt van het Olympische slopestyle snowboarding, waarin rails en schansen gecombineerd worden.

DownTown StreetSki Session
Een dag voor de snowboarders staan ​​hun vrienden op twee boards in de spotlight voor de DownTown StreetSki-sessie. Een primeur voor Den Haag, maar zeker een spectaculaire, want de freeskiërs zullen hun gekste trucs uithalen op de creatieve speeltuin die hen midden in de stad wordt aangeboden.

Wintersports Village
Als onderdeel van het SnowFest is er voor het eerst een Wintersportdorp in Den Haag. Lokale clubs en verenigingen zijn er ook, waaronder de Eischnelllaufers. Tevens profileert De Uithof zich, het eerste aanspreekpunt voor wintersporters in het land. Kom langs, ontdek, leer kennen en probeer het uit!

Dagen en tijden
Vrijdag 8 december 13:00 – 23:00
Zaterdag 9 december 13:00 – 23:00
Zondag 10 december 11:00 – 15:00

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Exporteer