SOS // SOUND OF SCHEEF: CLASSIC TECHNO EDTION FT. WARREN FELLOW
20:00 tot 02:00 - 24 juni 2023
Podium Aan Zee, Keizerstraat 58 Scheveningen

Met de 2e editie van SOS // Sound of Scheef grijpen Danny Oosterbaan en Podium Aan Zee terug naar de tijd van de underground techno met stroboscopen, rook en rauwe classic techno waar elke plaat nog z’n eigen karakter had in plaats van een kopie. Met dat gevoel van lekker even alles los laten – zonder je telefoon – vieren wij de muziek met leuke gelijkgestemde mensen.

Warren Fellow
De line-up is wederom om je vingers bij af te likken, zo spectaculair! Met Warren Fellow heeft SOS een absolute topact in handen, die een graag geziene DJ is op grote festivals en als resident van o.a. de hippe Beachclubs Whoosah en Colorado Charlie op Scheveningen. Paul T, oud-MC van Asta, de ‘«O»’ en Barocca, brengt zijn eigen sounds vanachter de decks en Jack Doe is een opkomend Techno-talent die vorig jaar in de line-up van Den Haag Outdoor stond.

De gebroeders Twin Traxx (Mike-Vee en Dan-Vee) zullen back2back uit hun bol gaan en night wordt weergaloos afgesloten door de Scheveningse Dan Harbor (a.k.a. Danny O), die jou op de dansvloer houdt met zijn unieke classic mixen en platenkeuze!

LINE-UP SOUND OF SCHEEF EDITIE 2

// Warren Fellow

// Jack Doe

// Paul T.

// Twin Traxx (Mike-Vee en Dan Vee)

// Dan Harbor (a.k.a. Danny O)

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 20:00 - 02:00 :

Ticket Detail

Exporteer