SOS // SOUND OF SCHEEF REWIND THE 90’S: CHARLY LOWNOISE
20:30 tot 23:59 - 30 september 2023
Podium Aan Zee, Keizerstraat 58 Scheveningen

Met de 3e editie van SOS // Sound of Scheef gaan Danny Oosterbaan en Podium Aan Zee terug naar de happy hardcore, house, dance en Old School van de nineties: Rewind the 90’s! Geniet op de dansvloer van al die heerlijk vette diverse stijlen van de housemuziek uit een gouden periode. En wat een headliner: Charly Lownoise!

Charly Lownoise
Met Mental Theo veroverde DJ Charly ‘Ramon Roelofs’ Lownoise de wereld met hun Happy Hardcore geluid. Wie in de jaren 90 is opgegroeid, kent de classics: Wonderful Days, Stars, Live at London, Your Smile, Hardcore Feelings, om er een paar te noemen. Met dezelfde energie als in die jaren geeft hij nog steeds spetterende shows. Voor zijn hometown Scheveningen komt er nog een extra vibe los, belooft hij!

Danny O. en MC Paul T. zullen uiteraard ook plaatsnemen achter de Pioneers, Vinyl-decks en mic. Een topsurprise-act zal nog aan de Line-up worden toegevoegd!

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 20:30 - :

Exporteer