Stadmakersfestival
14:00 tot 23:00 - 29 september 2023
diverse locaties, diverse locaties

Op vrijdag 29 september barst het Stadmakersfestival weer los. Hét Haagse festival voor sociaal bewogen mensen die de stad nóg mooier, duurzamer, inclusiever en socialer willen maken. Dit jaar nóg groter, gezelliger en informatiever! Bekijk hier het programma!

Op verschillende locaties op en rond de Leyweg kun jij je laten inspireren door boeiende sessies van gepassioneerde Stadmakers, meedoen aan verschillende workshops om te laten horen wat jij wilt en nodig hebt om de stad leefbaarder te maken. Er zijn ook diverse kraampjes van instanties waarbij je advies kunt inwinnen voor de uitvoering van jouw mooie project.

Geniet ook vooral van de fijne festivalsfeer tijdens de verschillende optredens met een hapje en een drankje. Met het Stadmakersfestival vieren, verbinden en versterken we alle mooie Stadmakers van Den Haag. En de Stadmakers van de toekomst!

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 14:00 - 23:00 :

Exporteer