Stadsspelen Den Haag
10:00 23 september 2023 tot 17:00 24 september 2023
Sportcampus Zuiderpark, Mr. P. Droogleever Fortuynweg 22 2533 SR Den Haag

Het gratis beweegfestival van Den Haag keert terug! Zet zaterdag 23 en zondag 24 september alvast in je agenda voor de Stadsspelen 2023.

Het terrein van de Sportcampus Zuiderpark wordt omgetoverd tot een bruisend beweegfestival! Op zaterdag 23 en zondag 24 september (van 10:00 uur tot 17:00 uur) is er ontzettend veel te zien en te doen. Maak er een leuke dag van en doe mee met sportactiviteiten, workshops, geniet van lekker eten en bekijk optredens. Het festival is gratis te bezoeken.

Activiteiten
De Stadsspelen zijn voor iedereen. Er zijn activiteiten voor jong en oud, voor mensen met en zonder beperking. Probeer nieuwe sporten uit of kom gewoon kijken, aanmoedigen en plezier maken:

* Probeer nieuwe sporten en ontdek welke sporten bij jou of jouw kind(eren) past;
* Volg workshops en ontmoet topsporters;
* Bekijk liveoptredens op het podium;
* Geniet van lekker eten en drinken;
* Gratis toegang!

Sporten en bewegen in de buurt
Maak kennis met het sport- en beweegaanbod in jouw buurt. Probeer nieuwe sporten, volg workshops en ontmoet topsporters. Geniet van lekker eten en drinken, bekijk dansoptredens en luister naar muziek.

Een gezellige dag
Iedereen kan meedoen, maar je kunt ook gewoon komen kijken, aanmoedigen en plezier maken. Maak er samen met het gezin, familie of vrienden een leuke dag van! Het festival is gratis te bezoeken.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 10:00 - 17:00 :

Exporteer