Sun Splash Reggae Festival
12:00 tot 23:00 - 21 juli 2024
Zuiderpark, Den Haag

Het Sun Splash Reggae Festival, dat zijn eerste editie viert, is georganiseerd door een ervaren team met meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van wereldwijde live-concerten. Met een indrukwekkende lijst van voorgaande evenementen, waarbij gerenommeerde artiesten zoals Burna Boy, Beenie Man, Buju Banton, Rema, Vybz Kartel, Gentleman, Ja Rule & Ashanti en vele anderen optraden, heeft de organisatie een stevige reputatie opgebouwd. Deze grootschalige festivals trokken tienduizenden bezoekers in landen als Curaçao, Suriname en Nederland. Nu brengt het festival zijn rijke geschiedenis en ervaring naar het Zuiderpark in Den Haag, waar het publiek kan genieten van een mega-evenement met Reggae-supersterren, Reggae Legends en Dancehall-artiesten van wereldklasse.

Julian Marley, Sizzla Kalonji, Morgan Heritage, Black Uhuru, Dexta Daps, Byron Messia, Tribal Kush, Kalibwoy & many more!

Tickets voor het Sun Splash Festival Den Haag zijn vanaf 22 januari te koop.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 12:00 - 23:00 :

Ticket Detail

Exporteer