TAPT Festival
17:00 30 augustus 2024 tot 23:00 31 augustus 2024
Malieveld, Koekamplaan, 2594 AA Den Haag

Of je nu op zoek bent naar een leuk uitje met collega’s, zin hebt in een gezellige borreldag met je vrienden of een originele date wil plannen: op 30 en 31 augustus moet je op het Malieveld in Den Haag zijn! Daar strijkt namelijk TAPT festival voor het eerst neer voor een vrolijke dag vol speciaalbier, wijn, cocktails, spelletjes, dansen en nog veel meer.

TAPT Festival begon ooit als bierfestival, maar tegenwoordig dekt de term ‘borrel festival’ beter de lading. Natuurlijk is er heel veel bier, maar er zijn ook verschillende cocktails, een wijnbar alcoholvrije drankjes. Daarnaast kun je er heerlijk eten. Denk aan friet, burgers, snacks, Mexicaans, Indonesisch, pizza’s, tapas of een uitgebreide borrelplank. Kortom: je hoeft hier écht geen honger te lijden! Verder staan er onder andere spelletjes, ontspanning en een silent disco op het menu: alle ingrediënten voor één groot feest! Verwacht hier geen massale druktes: TAPT is een knus en gemoedelijk borrel festival.

Genoeg te doen
Je vervelen is geen optie bij TAPT festival. Naast het genieten van een goed glas bier of een andere versnapering zijn er allerlei spellen te spelen. Neem het op tegen je vrienden bij Mega Jenga, ga limbodansen, of speel gezellig een potje jeu de boules in de zon. En geen zorgen als de zon zich even niet laat zien: er zijn genoeg overkappingen aanwezig om te schuilen tegen de regen. Schuif je graag aan voor een bordspelletje? Door de samenwerking tussen TAPT en 999games vind je hier allerlei bekende klassiekers als 30 Seconds, Regenwormen en nog veel meer. Goed om te weten: TAPT is een festival voor 18 jaar en ouder. Bel de oppas dus maar vast, want het weekend van 30 en 31 augustus ga je even een dagje lekker los zonder de kids.

Ga uit je plaat
Even uitgespeeld? Gooi die heupjes los en de handjes in de lucht bij de silent disco. Hier komt werkelijk van alles voorbij: van hitjes, meezingers tot de beste dansplaten. Of ga uit je plaat bij het hoofdpodium. Daar komen verschillende dj’s langs, dus er zit altijd wel iets voor je bij om er een dansfeestje van te maken. Ook héél leuk en elk jaar weer populair: Disco Bingo!

Bestel je tickets
Dat is wel duidelijk toch: in het weekend van 30 en 31 augustus moet je op het Malieveld zijn! Je kunt kaartjes kopen voor de vrijdagavond en zaterdag voor de hele dag of alleen de avond. Ga je met een groepje? Dan scoor je groepstickets met korting. Bestel snel je tickets voor TAPT Festival via de website en proost samen met je vrienden op de zon!

Malieveld, Den Haag

vrijdag 30 augustus 2024
17:00 – 23:00 uur
zaterdag 31 augustus 2024
13:00 – 23:00 uur

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Ticket Detail

Exporteer