The Hague Blues Festival
14:00 tot 22:30 - 22 september 2024
Zuiderparktheater, Henriëtte Roland Holstweg 100, 2533 ST Den Haag

Een gloednieuw festival van Glory Box, in samenwerking met Podium Aan Zee en het Zuiderparktheater, waar je de blues tot in je ziel voelt op zondag 22 september via dampende shows van Livin Blues ft. Livin Legend Nicko Christiansen, Voltage en vele anderen!

De line-up van The Hague Blues gaat door merg en been. Naast de iconische Haagse band Livin Blues staan er sensationele bluesacts op het podium, zoals Harlem Lake (winnaar European Blues Challenge) en Voltage (bekend van hun NPO Radio 2 TopSong “The Wild Ones”).

Partnership
The Hague Blues viert de diepe wortels, de rijke traditie en de tijdloze aantrekkingskracht van de blues. De lancering van dit nieuwe festival komt voort uit een creatief partnerschap van boekingsbureau Glory Box, Podium Aan Zee en het openlucht Zuiderparktheater, met als doel een platform te creëren voor nationale en internationale bluesartiesten die hun muzikale vakmanschap met veel liefde etaleren aan een breed publiek.

Zuiderparktheater, Henriëtte Roland Holstweg 100
Duur: 14:00 – 22:30 uur
Poort open: 13:30 uur
Early Birds* Tickets à €25,00 verkrijgbaar via https://thehagueblues.eventgoose.com
*Tot en met 16 mei, daarna regulier à €30,00

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 14:00 - 22:30 :

Ticket Detail

Exporteer