THE HIGH KINGS WEER TERUG OP SCHEVENINGEN
15:15 tot 18:00 - 15 oktober 2023
De Nieuwe Badkapel, Nieuwe Parklaan 90, 2587 BV Den Haag

Na de zinderende show van vorig jaar is deze legendarische Ierse Folkband weer terug op Scheveningen: The High Kings! Dit is uw kans om een uniek concert bij te wonen van de ‘The True Heirs of Ireland’s Folk Heritage’ in de sfeervolle ambiance van De Nieuwe Badkapel.

De grootste Irish Folk Band
In Ierland zijn ze al jaren de grootste Irish Folk Band en dit is niet zonder reden. Hun debuutplaat werd al meteen bekroond met de titel “Irish Folk Band of the Year” en de vier daaropvolgende albums werden bekroond met platinum in hun thuisland. Ze hebben uitverkochte zalen gespeeld in de Benelux en landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en de Verenigde Staten. Met meer dan 13 instrumenten op zak, spelen deze multi-instrumentalisten met veel passie en energie. Het is dan ook geen verrassing dat ze bekend staan als een fenomenale liveband. Hun setlist bevat niet alleen eigen nummers, maar de bekende Ierse ballads en traditionele sing-a-longs waar het hele publiek voluit van kan genieten. Hun optredens zijn een onvergetelijke ervaring, vol emotie en energie. In 2023 bestaan The High Kings 15 jaar en dat vieren ze met de release van een nieuw album “The Road Not Taken” in juni en met hun wereldwijde tour.

The High Kings leggen al ruim 11 jaar lang de lat voor de Ierse folkmuziek erg hoog. Ze werden in 2020 bestempeld als vaandeldrager van hun genre. Inmiddels heeft deze band 7 studioalbums uitgebracht waarvan er twee in de Top10 van de Amerikaanse Billboards zijn beland. Met optredens in een uitverkocht Olympia Theatre in Dublin en zelfs voor President Obama zijn The High Kings de grootste Irish Folkband van Ierland en kent hun succes geen grenzen! In binnen- en buitenland zetten zij Ierse folk, traditionals, singalongs en ballads op de kaart en hebben ze een enorme fanbase opgebouwd.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 15:15 - :

Exporteer