Unox Nieuwjaarsduik Scheveningen
12:00 tot 13:00 - 1 januari 2024
Scheveningen Strand, Ter hoogte van: Noordelijk Havenhoofd Strandweg, 2583 RK Den Haag

De grootste Nieuwjaarsduik van Nederland vindt plaats in Scheveningen! Start het nieuwe jaar fris met een duik in het koude Noordzee-water aan de Scheveningse kust ter hoogte van De Pier en het Kurhaus. Ook voor de niet dappere dodo’s is het een perfect dagje uit in Den Haag, want het is en blijft een prachtig schouwspel met al die bibberende mensen!

Tijden
Vanaf 10:30 uur start de inschrijving voor de Unox Nieuwjaarsduik Scheveningen. Rond 11:45 uur is het tijd voor de gezamenlijke warming-up met muziek zodat iedereen lekker warm blijft. Om 12:00 uur gaat de duik van start. Wees op tijd als je mee wilt doen. Je hebt tijd nodig om je om te kleden. Iedereen die deelneemt aan de Unox Nieuwjaarsduik in Scheveningen ontvangt een Unox-muts.

Temperatuur Noordzee
Het zeewater heeft op Nieuwjaarsdag gemiddeld een temperatuur van rond de 5 graden. Het is dus raadzaam om warme kleding mee te nemen, een muts op te zetten en vooraf aan de Nieuwjaarsduik warming-up mee te doen. Na afloop warm je op met een kop warme erwtensoep.

Kosten Nieuwjaarsduik
Deelname aan de Unox Nieuwjaarsduik in Scheveningen kost 4 euro die je betaalt bij inschrijving ter plekke. Het is dus niet mogelijk om vooraf te reserveren.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 12:00 - 13:00 :

Exporteer