VALICE (POP/ROCK)
20:00 tot 23:00 - 2 maart 2024
Podium Aan Zee, Keizerstraat 58 Scheveningen

Valice maakt ‘eclectic Indiepop’. Dat wil zeggen: een eigenzinnig geluid dat lastig in een hokje te plaatsen is. Dit komt door het gebruik van meerdere instrumenten, sounds, stijlen en meerstemmigheid. Valice heeft een dromerige vibe, geïnspireerd door Fleetwood Mac, Sia en the Pierces. De luisteraar wordt soms misschien op het verkeerde been gezet, want de melodieën zijn dansbaar, maar de teksten vaak spannend.

Live is de band krachtig en energiek, fijn voor het publiek! Valice is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige band voor de grotere podia, denk aan Huntenpop en het Malieveld. In december 2021 kwam de EP “I Play A Game” naar buiten, het album ‘I May Look Innocent’ werd in juni 2023 uitgebracht. En: Valice heeft nog genoeg voor je in petto…

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 20:00 - 23:00 :

Exporteer