Veteranendag
12:00 tot 22:00 - 24 juni 2023
Centrum, Den Haag

Als eerbetoon aan alle veteranen organiseert het Nationaal Comité Veteranendag iedere laatste zaterdag in juni de Nederlandse Veteranendag in Den Haag. Natuurlijk is er ook weer een compleet programma op zaterdag 24 juni dit wordt later bekend gemaakt.

Geschiedenis
Nederlandse Veteranendag is een jaarlijks eerbetoon in Den Haag aan alle Nederlandse veteranen. Tijdens het evenement is er een plechtigheid, een ceremonie, een defilé en een fly-past over het defileerpunt.

Nationaal evenement
Nederland telt ruim 110.000 veteranen – jong en oud, man en vrouw – die zich hebben ingezet in dienst van de vrede. Als eerbetoon aan de veteranen organiseert het Nationaal Comité Veteranendag iedere laatste zaterdag in juni de Nederlandse Veteranendag in Den Haag.

Feestelijke dag
De Nederlandse Veteranendag is ook een feestelijke dag. Niet alleen voor veteranen, maar voor iedereen. Kom daarom kijken naar het indrukwekkende en kleurrijke nationale defilé van duizenden veteranen. Veteranen, militairen, tientallen muziekkorpsen en historisch en modern militair materieel presenteren zich dan aan heel Den Haag en Nederland.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 09:00 - 17:30 :

Ticket Detail

Exporteer