VISSCH
15:00 27 september 2024 tot 22:30 29 september 2024
Binnenstad, Den Haag

VISSCH is het gratis toegankelijke, onovertroffen Noordzeevisfestival in het centrum van Den Haag, langs de Hofvijver.

Lekker lokaal & gratis toegankelijk
De achtste editie van Noordzeevisfestival VISSCH wordt een bijzondere. Gezonde, bijzondere voeding met een lokaal karakter lijkt post-corona hét uitgangspunt; en juist dat zijn de bouwstenen van VISSCH. Noordzeevis is bijzonder, zeer gezond en smakelijk en wellicht hét Nederlandse streekgerecht bij uitstek. Kortom, VISSCH gaat lekker lokaal!

Maar VISSCH blijft vooral het gratis toegankelijke, onovertroffen Noordzeevisfestival dat op basis van een lokaal product, culinair enthousiasme, de unieke lokatie en frisse programmering een stevige identiteit heeft opgebouwd. Waarbij de liefhebbers hun vingers aflikken!

Op 27 t/m 29 september vindt VISSCH plaats langs de Hofvijver in het centrum van Den Haag.met de smakelijkste, bijzondere bereidingen van Noordzeevis. Van schar en wijting tot makreel of tong; en soms slipt er wel eens een zalm of oester doorheen…en aangezien vis moet zwemmen, biedt VISSCH ook gezellige barretjes voor een mooi glas wijn, een frisje of een speciaalbiertje.

Vrijdag 27 september
15:00 – 22:30

Zaterdag 28 september
12:00 – 22:30

Zondag 29 september
12:00 – 20:00

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Ticket Detail

Exporteer