VLAGGETJESDAG KEIZERSTRAAT: BILLY THE KIT | CHARLY LOWNOISE | BIG HAIRY
12:00 tot 19:30 - 22 juni 2024
Keizerstraat Scheveningen

Nog maar heel even te gaan tot de leukste dag van het jaar in Scheveningen-Dorp: Vlaggetjesdag op het plein bij De Oude Kerk in de Keizerstraat op zaterdagmiddag 22 juni! Het volledige tijdschema volgt snel, maar hé: Charly Lownoise, Billy the Kit en The Big Hairy die bij elkaar meer dan 3 uur lang een megavette topshow geven? Je kunt ‘m vast in je agenda omcirkelen!

Programma

Charly Lownoise
Met Mental Theo veroverde DJ Charly ‘Ramon Roelofs’ Lownoise de wereld met hun Happy Hardcore geluid. Wie in de jaren 90 is opgegroeid, kent de classics Wonderful Days, Stars, Live at London, Your Smile en Hardcore Feelings. Met dezelfde energie als in die jaren geeft hij nog steeds spetterende shows. Voor zijn hometown Scheveningen komt er nog een extra vibe los, geloof ons!

Billy the Kit
Met optredens over de hele wereld, releases op de grootste labels ter wereld en samenwerkingen met de beste DJ’s van de planeet, heeft Billy The Kit door zijn unieke vaardigheden aan de draaitafels zijn sporen nagelaten in de grootste clubs en festivals. Billy sloot de afgelopen editie van het Bevrijdingsfestival op het Malieveld af voor een uitzinnige menigte. 100% zeker dat hij dat in Scheveningen-Dorp ook voor elkaar krijgt!

The Big Hairy
Onder aanvoering van voormalig Suburbs-zanger Johan ter Schegget zal de op Scheveningen populaire live performance band The Big Hairy de ultieme opwarmer zijn voor de slotacts. Vier topmuzikanten die hun vunzige, maar o zo aanstekelijke en powervolle uitvoeringen van de Beastie Boys, de Stones, Brood, Bowie, The Kinks, Talking Heads, Black Sabbath, Dandy Warhols, Nirvana en nog veel meer op je loslaten!

Tussen The Big Hairy en Billy the Kit zal Danny O van Sound of Scheef warmdraaien achter de DJ-boot. De middag start echter al om 12.00 uur met veelbelovende muziektalenten van YMCA Scheveningen, Ready to Play en Segbroek College Muziekplan, gevolgd door de winnaar van de zomerhitcompetitie. Geen enkele reden om het Kerkplein te verlaten tot en met 19.30 uur!

Houdt de socials van Podium Aan Zee in de gaten voor alle info en tijdschema’s: instagram.com/podiumaanzee en Facebook/PodiumAanZee

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 12:00 - 19:30 :

Exporteer