ZEEFEST | VLAGGETJESDAG 2023
12:00 tot 18:00 - 17 juni 2023
Keizerstraat Scheveningen

De tijd gaat snel. Voor je het weet is de leukste dag van het jaar in Scheveningen-Dorp weer aangebroken: Vlaggetjesdag in de Keizerstraat op zaterdagmiddag 17 juni! Op het grote podium in de Keizerstraat op het Kerkplein geven De Kraaien, The Big Hairy, Haags Plagiaat en Cosmo (winnaar Talent Event 2023) vette shows. Omcirkelen in je agenda dus

Workshops, battles én optredens met bekende artiesten

Podium Aan Zee biedt altijd workshops, masterclasses en podia voor jonge muzikanten. Op de speciale talentstage van Vlaggetjesdag mogen meerdere bandjes en singer-songwriters een optreden verzorgen! In aanloop naar Vlaggetjesdag zullen ook mooie bandbattles en showcases plaatsvinden.

Naast deze optredens van jonge talenten zal ZeeFest vele leuke, culturele activiteiten bieden voor kinderen.

Masterclasses
Maar dat is nog niet alles: binnenkort maken wij bekend bij welke masterclasses van bekende artiesten jonge muzikanten mogen aanschuiven. En wie weet is bijvoorbeeld een duet met deze artiest mogelijk op Vlaggetjesdag!

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 12:00 - 18:00 :

Ticket Detail

Exporteer