In de cel en een boete vanwege een stoepkrijtspray hartjes op een 1.5m logo

Michael Withuis

In de cel en een boete vanwege een stoepkrijtspray hartjes op een 1.5m logo. Dat overkwam Karin-Maria Keser. Het is ongelovelijk wat er op het moment allemaal gebeurt vanwege de lockdown en de gekte eromheen. Lees hieronder haar facebook bericht wat ze heeft meegemaakt.

De wereld is stuk 💔

Ik kan nog niet helemaal geloven wat me vanavond is overkomen...

Ik kom net thuis nadat ik tussen...

Posted by Karin-Maria Keser on Friday, 19 June 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Vragen over toegangswegen richting en om de Mall

Bij mededeling in de Staatscourant deelt het college van Leidschendam-Voorburg mee dat de wegen in en rondom het winkelgebied Leidsenhage worden onttrokken aan het openbaar verkeer. Hiermee worden de wegen overgedragen aan Unibail Rodamco Westfield (URW) ten behoeve van de bouw van het winkelcentrum “The Mall of the Netherlands” Grond […]
Vragen over toegangswegen richting en om de Mall