Adverteren | Sponsor


Bij 070online.nl bieden we bedrijven de mogelijkheid ons te supporten door middel van sponsoring. Hiermee zorgt u ervoor dat we kunnen blijven doorgaan met een ander Haags geluid.

U kunt bij ons op verschillende manieren reclame maken. Denk bijvoorbeeld aan reclame banners op onze website of flyers die wij op straat en festivals uitdelen (voorkant 070online reclame, achterkant uw reclame) maar ook reclame blokken in onze video’s.  Of een combinatie. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Groot aan de bovenkant van de homepagina

€ 100,- per maand  excl. 21% BTW

Dit is de meest prominente advertentieruimte van 070online.nl. De weergave bevindt zich aan de bovenkant van alle hoofdpagina’s. Uw advertentie kan een link naar uw website of Facebook-pagina bevatten.Interesse? Mail ons een jpg/png bestand naar info@070online.nl van 750 pixels breed x 75 pixels hoog. Vermeld ook in de mail hoe lang je wil adverteren.

Groot aan de bovenkant van een artikel

€ 75,- per maand  excl. 21% BTW

Uw advertentie boven alle oude en nieuwe nieuwsberichten. Uw advertentie kan een link naar uw website of Facebook-pagina bevatten.

Interesse? Mail ons een jpg/png bestand naar info@070online.nl van 750 pixels breed x 75 pixels hoog. Vermeld ook in de mail hoe lang je wil adverteren.

Klein aan de linkerkant beneden van de homepagina of rechts in de sidebar

€ 40,- per maand  excl. 21% BTW

De advertentie is zichtbaar aan de rechterzijde onder het nieuwsblok en op de homepagina en op alle nieuwspagina’s met een sidebar.

Interesse? Mail ons een jpg/png bestand naar info@070online.nl van 500 x 500 pixels hoog. Vermeld ook in de mail hoe lang je wil adverteren.

Sponsor flyerkaartjes

€ 299,- 1.000 stuks  excl. 21% BTW
€ 349,- 2.500 stuks  excl. 21% BTW
Prijs is inclusief drukken en verspreiden

Bij elk festival en op straat delen wij flyers uit. Afhankelijk van het evenement en het aantal videografen worden er 500 – 2.500 kaartjes uitgedeeld. Van festivals zoals Den Haag Outdoor, Pal Mundo, Kaderock maar ook op intochten en andere activiteiten in de stad. 

Uw reclame staat op de hele achterzijde van de flyer.

Interesse? Mail ons een jpg/png bestand naar info@070online.nl van 1753 x 2480 pixels hoog. Vermeld ook in de mail hoe lang je wil adverteren.