Twee kinderen zijn donderdagochtend naar het ziekenhuis gebracht na een ontploffing op de Goeverneurlaan in Den Haag. Een jongetje kreeg na de ontploffing glasscherven in zijn gezicht en moest hiervoor naar het ziekenhuis worden gebracht. Een meisje werd uit voorzorg ook naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de brandweer is er waarschijnlijk een gasfles ontploft, maar het onderzoek loopt nog, meldt Omroep West.

De ontploffing vond rond 8.30 uur plaats in een schuurtje achter een woning. Volgens de brandweer ontstond er bij de explosie veel glasschade. Een jongetje kreeg de scherven in zijn gezicht en moest naar het ziekenhuis. Volgens een woordvoerder van de brandweer had het meisje geen verwondingen, maar is ze naar het ziekenhuis gebracht om nagekeken te worden.

De brandweer heeft de woningen van twee omliggende portieken ontruimd, maar deze zijn weer vrijgegeven. Volgens de brandweer hebben sommige kozijnen wel glasschade opgelopen door de explosie, maar het fundament is niet aangetast.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *