Kermis op het Malieveld

Michael Withuis

Kermis op het Malieveld

De grootste kermis van Nederland staat op het Malieveld. Daar staan ruim negentig attracties. “We zijn ontzettend blij”, zegt kermisexploitant Hans van Tol eerder tegen Den Haag FM. “Ik heb zelf dit jaar twee kermissen gehad en we zitten al in het najaar, dus we hebben het hard nodig.”

Vanwege het coronavirus kon de voorjaarskermis dit jaar niet doorgaan. Inmiddels zijn kermissen weer toegestaan, maar in veel gemeenten is er geen toestemming gegeven. In Den Haag krijgen de kermisexploitanten wel een prominente plek.

http://www.kermisdenhaag.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Toch geen alternatieve intocht Sinterklaas in Rijswijk

Desiré Jongejan heeft vandaag bekend gemaakt dat er toch geen alternatieve intocht van Sinterklaas komt omdat het aantal mensen die besmet raken met corona stijgt en de 1,5 meter niet te waarborgen is. Op 7 juli sprak Rijswijk.tv met Desiré en vertelde ze nog dat er hoe dan ook een […]