BOULEVARD OF MUSIC: BLUES & ROCK CLASSICS
20:00 tot 23:30 - 30 maart 2024
Podium Aan Zee, Keizerstraat 58 Scheveningen

De voorgaande drie edities van Boulevard of Music in Podium aan Zee met het Beste uit de Symphonic Rock, de Nederpop en de Westcoastsound zijn goed aangeslagen bij het publiek. Op zaterdag 30 maart staat alweer de vierde editie centraal in het hart van Scheveningen: RockBoulevard ft. Rob Bolland en Conchita – Blues & Rock Classics!

Het RockBoulevard Project is in 2021 samengesteld door muziekjournalist Martin Reitsma, oprichter en initiatiefnemer van onder meer Boulevard of Music. In korte tijd heeft RockBoulevard al de nodige naam en faam opgebouwd met memorabele optredens, samen met onder andere Robert Jan Stips, Rob en Ferdi Bolland, Ferry Lever, Beer Klaasse, Dave Duba en Koen Herfst. De band werd tijdens optredens op Kasteel de Wittenburg en bij de Life Time Achievement uitreiking voor Bolland & Bolland in Wassenaar door publiek en popiconen geprezen vanwege hun sterke vertolkingen van rock- en popklassiekers.

Line-Up
Op 30 maart 2024 is het thema ‘Blues & Rock Classics’. In RockBoulevard vind je maar liefst drie Pink Project-bandleden terug, Hans Hendrik (gitaar), Giovanni Pepe (toetsen), Konstantin Iliev (saxofoon, toetsen). Frontlady Conchita Vendenbosch wordt ook geflankeerd door gitarist Jelle Wunderink (Phil Bee, AJ Plug). De very special guest is een een legend: Rob Bolland.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 20:00 - 23:30 :

Exporteer