Clubhopping
21:00 tot 03:00 - 2 september 2023
Centrum, Den Haag

Sluit de week goed af met clubhopping, maak kennis met het Haagse nachtleven zoals het heurt! In samenwerking met Très Bien verandert HI The Hague het centrum in een studentenfestival waarbij je gratis bij alle studentenclubs naar binnen kan! Wil je niet vast zitten aan een en dezelfde club, hop dan met ons mee door de stad! Zet Den haag nog één keer op z’n kop voor je aan je studie begint!

Hop on, hop off
Tijdens Clubhopping openen meerdere clubs in Den Haag gratis hun deuren voor iedereen met een Clubhopping-polsbandje! Spring op een van de TukTuks, bussen of treintjes om met je vrienden van club naar club te gaan! Het gratis Clubhopping-polsbandje kun je op de dag van het evenement ophalen bij de Berlage Kiosk (21.00 – 02.00 uur) of in Paard (23.00 – 03.00 uur).

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 21:00 - 03:00 :

Ticket Detail

Exporteer