Crossing Border Festival
20:00 30 oktober 2024 tot 23:59 2 november 2024
Centrum, Den Haag

Crossing Border Den Haag
Eén van de meest spraakmakende hedendaagse literatuur- en muziekfestivals in Europa zal plaatsvinden van 30 oktober t/m 2 november 2024. Alle stijlen zijn vertegenwoordigd in het geschreven, gesproken en gezongen woord. Met internationale auteurs en artiesten die concerten, lezingen en voordrachten geven. Gezocht wordt naar combinaties met muziek, film en beeldende kunst. Naast grote namen uit de literatuur- en muziekwereld wordt veel aandacht gegeven aan (nu nog) onbekende namen. De nadruk wordt gelegd op het tonen van nieuwe ontwikkelingen binnen de literatuur en muziek en op de relatie met andere kunstdisciplines.

Programma
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de programma van Crossing Border 2024. Check de website van Crossing Border Festival voor de laatste updates.

Crossing Border Kids
Het kinderprogramma van Crossing Border brengt een selectie van auteurs en illustratoren van kinderliteratuur die de beste artistieke en literaire kwaliteit laten zien in boeken die bedoeld zijn voor pre-readers (0-4), beginnende lezers (4-8) en middenbouw (8-12). Daarnaast zullen er een aantal activiteiten zijn die aantrekkelijk zijn voor tieners. Je kunt hands-on workshops, interviews over het creatieve en artistieke proces achter de verhalen verwachten en natuurlijk storytime (voorlezen) van de auteurs zelf.

Met een selectie van auteurs en illustratoren heeft de organisatie geprobeerd een diversiteit aan stemmen, talen en levenservaringen te brengen. Zij geloven dat verhalen ons allemaal verbinden en het weven van een spinnenweb van verhalen kan de kiem zijn voor mededogen, vriendelijkheid en begrip in de wereld.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Ticket Detail

Exporteer