De Parade
14:00 7 juli 2023 tot 23:00 23 juli 2023
Westbroekpark, Den Haag

In Den Haag wordt het Westbroekpark elke zomer omgetoverd in een tijdelijke culturele straat met theatertenten, fonteintenten en zelfs een nostalgische zweefmolen.

Kaartverkoop
Terreinkaarten koop je online of bij de kassa bij de ingang van het terrein.

Tot en met 11 jaar is de entree altijd gratis. Van 12 t/m 17 jaar betaal je tot 22:00u € 2.50, daarna is de entree € 8.50. Vanaf 18 jaar betaal je tot 15:00 uur € 2.50, daarna is de entree € 8.50.

Openingstijden
* Zondag tot en met donderdag: 14.00 uur – 00.00 uur
* Vrijdag en zaterdag: 14.00 uur – 02.00 uur
* Uitzonderingen: zondag 23 juli opent de Parade om 18:00 uur en vrijdag 7 juli opent de Parade om 14.00 uur

Locatie
Het Westbroekpark is één van de mooiste parken van Den Haag. Het park heeft grote speelweiden, vijvers en watergangen. Door de losstaande boomgroepen en de schilderachtige doorkijkjes doet het denken aan een Engels park. Het Westbroekpark staat vooral bekend om de prachtige rozentuin: het in 1960 aangelegde Internationaal Rosarium. Hier bloeien tussen juni en eind oktober 20.000 rozenstruiken op ongeveer 300 bedden. Het zijn de nieuwste soorten die door de kwekers uit de gehele wereld gewonnen en vrijwillig ingestuurd worden. In het Westbroekpark is een Wokrestaurant gevestigd en theesalon de Waterkant.

Eten en drinken
Geniet van zomerse gerecht en dagelijks wisselende specialiteiten van La Cantine, strijk neer op het terras van HotMamaHot, het restaurant in Aziatische stijl. Bij Tante Naan eet je de lekkerste curry’s en Indiase snacks of bestel houtoven gebakken flatbread uit alle windstreken en werelddelen bij Casa Nova. Bij ArtiCrepe brengen creppy kunstenaars binnen enkele minuten jouw mooiste en wildste fantasieën tot leven, snoep was nog nooit zo lekker bij de meisjes van De Snoep en bij Poffertjespaleis Au Gwen Marie bak je eigen poffertjes, voor klein en groot, voor jong en oud en van vroeg tot laat. En last but not least, de cocktailbar Juicy’s: onder exotische lampionnen geniet je hier van heerlijke cocktails, kleine hapjes en meer.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Exporteer