Embassy Festival
12:00 tot 20:00 - 9 september 2024
Lange Voorhout, Den Haag
SpeelgoedSpeelgoed

Op 9 september verandert Lange Voorhout in een bruisend centrum van culturele festiviteiten tijdens het Embassy Festival. Bezoekers kunnen uitkijken naar optredens, traditionele dansen, live muziek en nog veel meer. Van de Creatieve Arena, waar culturele optredens plaatsvinden, tot het River Mountain Stage met internationale topartiesten als Lisa Morgenstern en Abdul and The Gang, zullen bezoekers worden betoverd.

Zorg ervoor dat je de Performance Space niet mist, een plek waar je interactief kunt deelnemen aan meer culturele optredens en workshops. Het festival biedt ook een gevarieerd aanbod van culinaire heerlijkheden en een bruisende internationale markt, gehost door alle culturele deelnemers.

Het festival nodigt je uit om deel te nemen aan een meeslepende ervaring via het “Embassy Activity Passport”, waarbij bezoekers betrokken raken bij diverse culturen door interactieve activiteiten, proeverijen en spelletjes. Bij voltooiing ontvang je stempels in het paspoort alsof je in één dag de wereld hebt rondgereisd.

Ervaar een Wereldwijde Fusie van Cultuur
Embassy Festival is een levendig en dynamisch cultureel evenement dat meer dan 50 deelnemers van over de hele wereld bijeenbrengt. Het festival presenteert een rijke mix van internationale culturen door middel van een scala aan artistieke expressie, waaronder muziek, dans, traditionele kostuums en verrukkelijke keukens. Als een culturele smeltkroes biedt Embassy Festival een meeslepende ervaring die de essentie van wereldwijde diversiteit vastlegt en streeft naar het verenigen en verheffen van de wereldcultuur.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 12:00 - 20:00 :

Ticket Detail

Exporteer