Festival Classique 2024
11:00 13 juni 2024 tot 22:00 16 juni 2024
Scheveningen Bad, Strandweg, 2586 JK Den Haag

Festival Classique in Den Haag is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de muziekwereld. Het evenement weet mensen op een verrassende en ontspannen manier kennis te laten maken met klassieke muziek. Door unieke voorstellingen aan te bieden voor bezoekers van enkele maanden oud tot ruim boven de tachtig jaar laat Festival Classique zien dat klassieke muziek leuk is voor iedereen!

Van 13 t/m 16 juni wordt het strand van Scheveningen omgebouwd tot een festivalterrein waar je met de voeten in het zand kunt genieten van klassieke muziek door topmusici en cross-overs met popmuziek, film en dans.

Festival Classique is hét klassieke muziekfestival voor iedereen en doorbreekt de vaste setting van klassieke muziek, laat de concertzalen voor wat ze zijn, bouwt een iconisch festivalterrein midden op het strand van Scheveningen en laat het zand, de wind en de zon doorklinken in de muziek. En tussen de concerten door kun je bij het horecapaviljoen genieten van een hapje en drankje.

Programma Festival Classique
Drie dagen propvol verschillende voorstellingen en acts, deels met kaartverkoop en deels gratis. Het programma voor Festival Classique 2024 is nog niet bekend. Bekijk alle actuele informatie op de website van Festival Classique.

Kosten: € 15,00 – € 40,00

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 11:00 - 22:00 :

Exporteer