Home Made Easter Market
11:00 tot 18:00 - 7 april 2023
Lange Voorhout, Den Haag

Tijdens de Home Made Easter Market op het Lange Voorhout in Den Haag presenteren tientallen standhouders een breed assortiment aan producten. Vier dagen lang, vrijdag en zaterdag, Eerste én Tweede Paasdag, kun je heerlijk struinen langs kraampjes met kleding, sieraden, antiek, boeken en artikelen uit moeders en grootmoeders tijd op deze Haagsche Paaschmarkt.

Home Made Market
Het centrum van Den Haag is een knooppunt voor creativiteit en ondernemerschap en de Home Made Market is er om het te bewijzen! Wat begon als een jaarlijkse biologische markt is uitgegroeid tot een lifestyle evenement waar heel Den Haag en omgeving van kan genieten. Verwacht een aanbod van mode, kunst, interieur, sieraden en accessoires en veel vinyl en vintage producten. Ook is er entertainment in de vorm van workshops, live muziek, circus en theater. Voor de allerkleinsten is er een scala aan activiteiten waaronder spelletjes, poffertjes, knutselen en een unieke 100 jaar oude zweefmolen!

Lange Voorhout
Het Lange Voorhout in Den Haag is misschien wel de mooiste laan van Nederland. De tijd lijkt soms stil te staan op het prachtige Lange Voorhout waar naar alle rust geflaneerd kan worden. Zowel in het voorjaar als het Voorhout betoverd wordt door duizenden bloeiende krokussen als in de herfst wanneer de bomen de laan een gouden gloed geven. Regelmatig vinden er op het middenpad festivals, evenementen en tentoonstellingen plaats, zoals Den Haag Sculptuur. De statige panden huizen diverse culturele instellingen, waaronder Theater Diligentia, Pulchri en het Escher Museum.

Bereikbaarheid
De Home Made Easter Market vindt plaats op het Lange Voorhout in de binnenstad van Den Haag. Voor wie met de auto uit de richting Amsterdam, Rotterdam of Utrecht komt, kan het beste parkeren in parkeergarage Interparking Museumkwartier aan het Korte Voorhout. Je kunt ook parkeren onder het Malieveld of in parkeergarage CS-New Babylon dan wel Muzenplein. Vanaf hier is het vijf à tien minuten lopen naar het Lange Voorhout. Per HTM-tram is de markt te bereiken met de lijnen 1 en 17 (halte Kneuterdijk), Lijn 9 (halte Malieveld). Buslijnen 22 en 24.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 11:00 - 18:00 :

Ticket Detail

Exporteer