MUSE TRIBUTE SHOW: A-MUSE
20:00 tot 23:30 - 25 mei 2024
Podium Aan Zee, Keizerstraat 58 Scheveningen

Muse, een van de grootste bands ter wereld, verdient een supertribute. Op zaterdag 25 mei gaat dat gebeuren bij Podium Aan Zee in het hart van Scheveningen: A-MUSE Tribute!

Muse Tribute Show: A-Muse

A-MUSE Tribute
De vier mannen van A-MUSE Tribute spelen al ruim 15 jaar door heel Nederland en België op vele rock- en popevents en podia als het Paard en festivals. En overal is de review hetzelfde: ‘Deze band zet een weergaloze MUSE tribute neer’! De scheurende gitaarpartijen komen goed tot hun recht dankzij de uiterst strakke ritmesectie. Daarnaast zijn de klassieke piano-invloeden goed hoorbaar en ook zang-technisch is er geen speld tussen te krijgen.

Van Showbiz (1999) tot Will of the People (2022), A-MUSE speelt het allemaal. Live wordt alles uit de kast gehaald voor een onvergetelijke show; een genot om naar te kijken en te luisteren. Een waar eerbetoon aan de Engelse rockers. Mis dit unieke concert niet.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 20:00 - 23:30 :

Exporteer