Rock History Tour
13:30 tot 17:00 - 6 april 2024
Cafe De Stamboom, Eikstraat 1, 2565 MT Den Haag
SpeelgoedSpeelgoed

DEN HAAG POPSTAD NUMMER 1
Den Haag is altijd al Popstad Nummer Eén geweest! Ze noemen Den Haag niet voor niets het Liverpool van Nederland. Door de jaren heen komen de beste Nederlandse bands maar uit één stad; Den Haag! Het begon allemaal rond 1955 met de Indorockers. In de sixties had je bekende beatgroepen als The Motions, Shocking Blue, Q65, Group 1850, Livin’ Blues, Super Sister en Golden Earring(s) maar er waren nog honderden andere bandjes die overal en nergens optraden. Nog steeds is Den Haag hofleverancier met bands als Anouk, Kane, Direct, De Règâhs en niet te vergeten De Kraaien.

MEMORY LANE + LIVE MUSIC
Beleef de jaren zestig en zeventig met de Rock History Tour tijdens deze unieke rijdende Haagse rock ‘n roll show. Je rijdt met een luxe touringcar langs hoogtepunten uit popmuziek. Aan boord worden live de hits van toen gespeeld door Haagse topmuzikanten. De reisleiding is in handen van Peter de Ronde (gitarist van de Golden Earrings) en de initiatiefnemer kunstenaar Marcello. Bovendien is er een ‘special guest’ uit de rock scene van de sixties of seventies aan boord! U zit natuurlijk niet de hele tijd in bus, we bezoeken onderweg enkele bijzondere plekken uit de Haagse popgeschiedenis. Het programma duurt ruim 3,5 uur met een ontvangst met koffie en thee, een drankje onderweg en een rock art kadootje na afloop.

GROEPSUITJE OF LOSSE TICKETS
Voor de eerste zaterdag van de maand – zie agenda – verkopen we losse tickets à € 55,- per stuk.
RESERVEREN KAN VANAF NU via info@marcellos.nl of 0641 266 707. Een groepsuitje of bedrijfsuitje kan op elk gewenst tijdstip. Bel of mail met uw wensen.
Met uw Ooievaarspas betaalt u voor deze ‘rockshow on wheels’ slechts € 30,00 per ticket.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 13:30 - 17:00 :

Exporteer