SNIESTER
17:00 24 mei 2024 tot 02:00 26 mei 2024
diverse locaties, diverse locaties

Sniester is in 2 dagen meer dan 70 bands meemaken op & rond de Grote Markt en Paard in het Haagse Popdistrict, het muzikale hart van de stad. Van opkomend tot gevestigd, lokaal tot internationaal en van elektronische indie tot scheurende gitaren. Geen dranghekken, geen grote namen om de grote namen – Sniester is echte actie en echte liefde voor echte muziek.

Brommerrijdende zwarte kat
Het woord ‘Sniester’ staat voor knalvuurwerk en dat is precies wat het festival biedt: een explosie van ontdekkingen in een gevarieerd programma vol zinderende optredens, afterparties, theater en kindervertier. Het Sniester festival, met een brommerrijdende zwarte kat als boegbeeld, maakt korte metten met hoge podia en dranghekken en omarmt passie, sfeer, avontuur en enthousiasme.

Locaties
Sniester telt komende editie 13 locaties in het Haagse Popdistrict – op en rondom de Grote Markt en in poppodium Paard – waar een enorm arsenaal aan (inter)nationale artiesten hun ziel blootlegt. Deze podia hebben allen hun eigen sfeer en bijzondere beleving: De Poot, De Gekke Geit, Slèta (The Queer Circus), September, De Zwarte Ruiter, The Grey Space, Paard (grote zaal en kleine zaal), Paardcafé, Rootz, Het Kantoor van Bleyenberg en Het Magazijn.

Programma

Sniester Junior
Traditiegetrouw is de zondag het territorium van Sniester Junior: de gratis festivaldag voor kinderen waarop ze zoveel mogelijk dingen kunnen doen die normaal niet mogen. De dag dat kattenkwaad mag. Het programma van Sniester Junior wordt in de weken voorafgaand aan het festival bekendgemaakt.

Organisatie
Muziekfestival Sniester is een samenwerking van de Grote Markt Den Haag en PAARD. Samen zorgen deze instellingen voor meerdere dagen knetterend goede optredens, theater, lekker eten en een gevaarlijk leuk programma voor kleine Sniesteraars.


Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 17:00 - 02:00 :

Exporteer