Sniester
12:00 26 mei 2023 tot 23:00 27 mei 2023
Verschillende locaties, Den Haag

Sniester festival begon in 2013 als droomproject van een paar bevriende Haagse programmeurs. Misselijk van op elk festivalaffiche hetzelfde rijtje dure, maar niet perse goede namen, vonden ze de tijd rijp voor een festival waar alleen plaats is voor kwaliteit en originaliteit. Sniester moest een ode worden aan de echt goede alternatieve act.

Inmiddels is Sniester vaste prik op de Nederlandse festivalkalender. Zo’n 70 nationale en internationale acts razen samen met duizenden bezoekers door de clubs & cafées in het Haagse Popdistrict, het muzikale hart van de stad. Een weekend barstensvol hi-energy optredens, waar overal waar je binnenloopt wat moois gebeurt.

Heel wat gedenkwaardige shows later duikt er vaker een grotere naam op in de line-up, maar staat de live reputatie van een band nog steeds fier boven het aantal instagramfollowers en andere betekenisloze populariteitsmeters. Deze drijvende kracht leverde het festival een Haagse Popprijs op.

Op eerdere edities stonden onder andere The Bellrays, Millionaire, Heck, Raketkanon, Stake, Dool en Bökkers.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Ticket Detail

Exporteer