Vliegerfestival Scheveningen
11:00 21 september 2024 tot 17:00 22 september 2024
Scheveningen Bad, Strandweg, 2586 JK Den Haag
SpeelgoedSpeelgoed

Vliegerfestival Scheveningen is het grootste internationale vliegerevenement van Nederland. Tijdens het festival zijn ten zuiden (links) van De Pier de meest bijzondere vliegers uit alle hoeken van de wereld te bewonderen. Vrijwel elk jaar is de grootste vlieger van Europa aanwezig tijdens het Vliegerfestival Scheveningen. Vanwege het fantastische schouwspel is het evenement een perfecte gelegenheid voor een een leuk dagje of weekendje met kinderen aan het Scheveningse strand!

Adembenemend schouwspel
Tijdens het Vliegerfestival Scheveningen presenteren vliegeraars uit tientallen landen vliegershows en demonstraties in verschillende thema’s en disciplines: powerkiting, stuntvliegeren en megakite-éénlijnsvliegeren. De shows bieden een adembenemend schouwspel met vliegers in fantastische kleuren, talloze maten en met de meest waanzinnige vormen.

Zelf vliegeren
Naast het demonstratieterrein is altijd plek genoeg om zelf te vliegeren. Beginnende en ervaren vliegeraars, groot of klein, iedereen is welkom om z’n eigen vlieger op te laten.

Workshops voor kinderen
Er zijn tijdens het festival verschillende workshops voor kinderen waar ze zelf vliegertjes of vliegers kunnen maken en versieren. Ook kun je bij één van de stands natuurlijk ook een kant-en-klare vlieger kopen.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Ticket Detail

Exporteer