Zuiderpark Live: Rumours of Fleetwood Mac
20:30 tot 23:30 - 7 juni 2024
Zuiderparktheater, Henriëtte Roland Holstweg 100, 2533 ST Den Haag

Rumours of Fleetwood Mac, ’s werelds mooiste eerbetoon aan Fleetwood Mac, keert in 2023 terug naar het podium en viert het allerbeste van Fleetwood Mac. Rumours of Fleetwood Mac brengt de geest van Fleetwood Mac op zijn best tot zijn recht en biedt fans, zowel oude als nieuwe, een unieke kans om de nummers en optredens te herontdekken die ervoor hebben gezorgd dat Fleetwood Mac een van de meest geliefde groepen aller tijden is geworden. Persoonlijk onderschreven door de oprichter van Fleetwood Mac, Mick Fleetwood, is Rumours of Fleetwood Mac het ultieme eerbetoon aan een van de meest opmerkelijke rock-‘n-roll-groepen.

“Een buitengewone emotionele uitvoering van Fleetwood Mac” MICK FLEETWOOD
“Een verbluffende en ongelooflijk nauwkeurige momentopname van ’s werelds eerste Super Group” SUNDAY TIMES
“Ze doen Fleetwood Mac beter dan Fleetwood Mac.” POST OP ZONDAG

Over Zuiderpark Live
Dit is het vierde jaar op rij dat concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater de handen ineenslaan voor een reeks sfeervolle zomeravondconcerten in het openluchttheater, Den Haag. Het Zuiderparktheater aan de rand van Den Haag bevindt zich in een prachtig bosrijke omgeving waar bezoekers kunnen genieten van muzikale hoogtepunten in een intieme setting.

Deel dit artikel:

070online.nl is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op onze website en eventuele schade die hieruit kan voorkomen. Deze lijst met evenementen in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door ons team. Klopt er iets niet? Stuur ons dan een mail met daarin wat er aangepast zou moeten worden.

Organisator

Start - eind

  • 20:30 - 23:30 :

Exporteer