Update: Archief materiaal toevoegen

Michael Withuis

Deze week zijn we veel archief materiaal van eerdere projecten waar WHProducties (Oprichter van 070online.nl) aan heeft gewerkt hier aan het plaatsen. Dit omdat het zonde is dat er niet meer naar deze video’s wordt gelinkt dus ook niet meer gevonden worden.

Project Clixs (Wasted TV)

Dit is het eerste project waar wij in 2007 mee begonnen zijn. Dit was een Haags online tv station gericht op de jongeren van Den Haag.

PartyMania TV (Nu stappenindenhaag.nl)

Video’s van het uitgaansleven van Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Onderzoek naar misstanden politie Den Haag

Bij het Haagse politiebureau Hoefkade in de Schilderswijk is mogelijk sprake van misstanden. Na meldingen hierover van politiemedewerkers is hiernaar begin dit jaar een onderzoek gestart. Dit onderzoek richt zich op “ontoelaatbaar gedrag richting burgers en tussen collega’s onderling” binnen het politieteam. Het onderzoek, zo meldt de politie vrijdag, richt […]