Lunchroom Scheveningen moet parkeerplaatsterras al na vier dagen opdoeken

Michael Withuis

Met een terrasomheining van 3.000 euro tovert de Scheveningse ondernemer Jur Kempenaar van lunchroom Yon de parkeerplek voor de deur om tot een parkeerplaatsterras. Daardoor heeft de horecazaak aan de Badhuisweg buiten plek voor dertig bezoekers, in plaats van de bestaande vier zitplaatsen. Helaas is zijn blijdschap van erg korte duur: na vier dagen moet de ondernemer het terras weer afbreken op last van de gemeente. Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Demonstratie gaat niet door in Ldam-Vbg

Op 3 juni is bij de gemeente een melding gedaan van een demonstratie tegen politiegeweld. De organisator wil deze op zaterdag 13 juni houden in Leidschendam. De organisator verwacht dat 250 tot 300 mensen deelnemen aan de demonstratie. De aangekondigde demonstratie is gedeeld via sociale media en nieuwssites. De verwachting […]