Innocent until proved guilty

Michael Withuis

Richard de Mos heeft voor het eerst zelf gereageerd op het corruptie-onderzoek dat Justitie heeft ingesteld tegen hem en zijn collega Rachid Guernaoui. Hij verstuurde donderdagavond een bericht via Twitter. Hij zegt te blijven knokken voor Den Haag.

De Haagse politicus schrijft dat hij de afgelopen dagen heeft ‘beleefd als één grote nachtmerrie’. Hij bedankt iedereen voor de steunbetuigingen en uitingen van sympathie die hij heeft ontvangen. ‘Alles in mij houdt van onze mooie stad en ik zal de kracht vinden om te blijven knokken voor ons 070’, schrijft hij.

Vertrouwen opgezegd
De Haagse gemeenteraad heeft woensdag het vertrouwen opgezegd in de twee van corruptie verdachte wethouders. De twee worden verdacht van het tegen betaling regelen van vergunningen.

De Haagse PVV vreest nu dat links Den Haag de overhand gaat nemen, iets wat veel mensen in Den Haag liever niet zien gebeuren, met als voorbeeld Amsterdam. Daar zie je al dat Groenlinks de raarste en absurdste beslissingen maakt.

Fractievoorzitter Sebastian Kruis reageert bij het AD op de val van het Haagse college

Geplaatst door Haagse PVV op Woensdag 2 oktober 2019

Foto: Wikipedia
Bron: Omroepwest.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Onze nationale symbolen worden genegeerd

En weer wordt een stapje gezet om kinderen via het onderwijs aan te leren dat Nederland als natiestaat ook maar een construct is, en nationale symbolen niet zo belangrijk zijn. Elke dag het Wilhelmus zingen? Komt niets van in, aldus een “commissie van zo’n 150 leraren en schooldirecteuren” die nu […]