Nexit goed voor Nederland

Michael Withuis

Nederland uit de EU: meer banen, meer groei, meer inkomen.

De Nederlandse economie zal fors groeien als ons land de Europese Unie verlaat.
Dat is de uitkomst van een Brits onderzoek naar de NExit – het vertrek van Nederland uit de EU. Het onderzoek is verricht door onderzoeksbureau Capital Economics, winnaar van de Wolfson Prize, de belangrijkste onderscheiding voor economisch onderzoek na de Nobelprijs.

Elk Nederlands huishouden wordt in de komende twee decennia gemiddeld bijna 10.000 euro per jaar beter van NExit. Als we uit de EU stappen zal onze economie in 2024 10% groter zijn dan indien we in de EU blijven.

We besparen miljarden en moeten ons land niet langer kapot bezuinigen voor de Brusselse 3%-norm. We maken een eind aan de toeslagen en uitkeringen voor Roemenen en Bulgaren. We stoppen met het verschepen van geld naar Griekenland.

Geert Wilders: “Het rapport bewijst overduidelijk dat ons vertrek uit de EU een uitweg uit de crisis biedt. We kunnen Nederlands geld dan investeren in eigen land. We kunnen belastingen, BTW en accijnzen.

Bron: Pvv.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

GGD: ‘Klimaatmaatregelen mogelijk schadelijk voor gezondheid’

De Nederlandse GGD’s waarschuwen voor de gezondheidseffecten van de klimaatmaatregelen. Vooral bij de bouw van windmolens en biomassacentrales en bij de verduurzaming van huizen zouden er risico’s zijn voor de volksgezondheid, zo waarschuwen zij in een brief aan minister Eric Wiebes (Economische Zaken en Klimaat). Dat meldt het AD. De […]