Verbod op komst voor verkoop en gebruik van lachgas op straat

Michael Withuis

Er komt een eind aan de mogelijkheid om lachgas en te verkopen in Den Haag of te gebruiken op straat, een meerderheid van de gemeenteraad steunde daarvoor het initiatiefvoorstel ‘van het lachgas af’ van de ChristenUnie-SGP. Dat initiatief werd mede ingediend door de VVD, het CDA, Hart voor Den Haag en NIDA.

Dat de verkoop van lachgas in Den Haag zou worden verboden was al bekend, wethouder Hilbert Bredemeijer kwam eerder met een voorstel daartoe waar de raad nog mee in diende te stemmen.

Op Twitter reageerde wethouder Bredemeijer enthousiast na het aannemen van het voorstel door de raad, hij stelt dat er een einde wordt gemaakt aan gebruik en verkoop van het door hem genoemde “levensgevaarlijke spul“.

Bron: denhaagfm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

WHO: Gebruik geen lockdown ter bestrijding van Covid-19

De speciale gezant van de Wereldgezondheidsorganisatie voor COVID-19 drong er deze week bij de wereldleiders op aan te stoppen met “lockdowns als uw primaire controlemethode”. “Wij van de Wereldgezondheidsorganisatie zijn geen voorstander van lockdowns als het belangrijkste middel om dit virus onder controle te houden”, zei Dr. David Nabarro tegen […]