Verbod op komst voor verkoop en gebruik van lachgas op straat

Michael Withuis

Er komt een eind aan de mogelijkheid om lachgas en te verkopen in Den Haag of te gebruiken op straat, een meerderheid van de gemeenteraad steunde daarvoor het initiatiefvoorstel ‘van het lachgas af’ van de ChristenUnie-SGP. Dat initiatief werd mede ingediend door de VVD, het CDA, Hart voor Den Haag en NIDA.

Dat de verkoop van lachgas in Den Haag zou worden verboden was al bekend, wethouder Hilbert Bredemeijer kwam eerder met een voorstel daartoe waar de raad nog mee in diende te stemmen.

Op Twitter reageerde wethouder Bredemeijer enthousiast na het aannemen van het voorstel door de raad, hij stelt dat er een einde wordt gemaakt aan gebruik en verkoop van het door hem genoemde “levensgevaarlijke spul“.

Bron: denhaagfm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

HTM snijdt in dienstregeling vanwege coronacrisis

Omdat HTM last heeft van de effecten van de coronapandemie past het bedrijf de dienstregeling voor de RandstadRail en bus aan. ‘HTM wil haar reizigers namelijk een betrouwbare dienstregeling blijven bieden’, legt een woordvoerster uit tegen Omroep West. Voor alle buslijnen geldt dat vanaf maandag 19 oktober de extra ritten […]