Foto’s Benefietavond voor Jeffrey Huf

Stappen in Den Haag was aanwezig op de benefietavond voor Jeffrey Huf en kan bevestigen dat het een enorm succes was. De zaal was goed gevuld en de sfeer zat er goed in, met iedereen voorzien van een vol glas. Een kraam met ‘Buitenbeentje’ merchandise trok ook de nodige aandacht.

Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld het optreden van verschillende bekende Nederlandse artiesten, waaronder Mike Peterson, Quido Quido, The Captain Midnight Band, Janah Louard, Rudy Grunholz, Robbie te Pas en John Medley. Ze zongen allerlei bekende Nederlandstalige nummers, van ‘Kleine jongen’ tot ‘Amalia’, en natuurlijk mocht O, O, Den Haag’ deze keer gezongen door John Medley niet ontbreken. De dansvloer was continu gevuld en het publiek zong luidkeels mee.

Na de optredens was het de beurt aan de dj’s. Billy The Kit opende met een fantastische gevarieerde set. Gevolgd door DJ Outsiders die zijn bekende remixen van Gerard Joling, Abba en Django Wagner liet horen. Het publiek genoot ook van zijn eigen hits, zoals ‘Vechten voor je vaderland’ en ‘Vuile Huichelaar’.

De avond stond volledig in het teken van solidariteit, hoop en steun voor Jeffrey Huf, een ras-Hagenees, entertainer en vechter die al jarenlang mooie momenten heeft verzorgd voor Hagenaars en Hagenezen. Tien jaar na het verlies van zijn eerste been staat Jeffrey nu voor de uitdaging om zijn andere been te behouden. Om hem te helpen in zijn gevecht tegen deze uitdaging, hebben we deze bijzondere benefietavond georganiseerd, met eten, drinken en optredens van de leukste Haagse artiesten die Jeffrey een warm hart toedragen.

Klik hier voor alle foto’s in ons fotoalbum

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s: © Martin Simonis fotografie

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag