Op het Malieveld in Den Haag was vanmiddag de ‘Vrijheidskaravaan’ van het Forum voor Democratie. De ongeveer 1000 aanwezigen hebben geluisterd naar toespraken van o.a. Thierry Baudet.

Beweging in plaats van politieke partij
De FvD-leider zei ook dat Forum een beweging moet worden, meer dan alleen een politieke partij. Hij pleitte onder meer voor scholen “waar kinderen niet worden geïnjecteerd en waar geen mondkapjes worden gedragen”.

Afgelopen week lieten drie Kamerleden weten de fractie van FVD te verlaten en als zelfstandige fractie verder te gaan, vanwege een verschil van inzicht over de manier waarop politiek wordt bedreven. Het gaat om Wybren van Haga, Hans Smolders en Olaf Ephraim. Er blijft wel een samenwerking tussen de FVD en de drie verlaten Kamerleden verteld Thierry Baudet.

Het manifest is goed en netjes verlopen.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *