Onrust in Duindorp

Michael Withuis

In Duindorp was vrijdagavond veel politie op de been. Volgens een woordvoerder van de politie waren er meerdere meldingen van overlast binnengekomen en is er brand gesticht. De politie heeft daarom controles uitgevoerd en was in groten getale aanwezig in de wijk. Dat schrijft Omroep West.

Op de sociale media circuleerde vrijdagmiddag al een bericht waarin wordt opgeroepen tot ‘chaos’ in de wijk. Op beelden is te zien dat jongeren met capuchons op en gezichtsbedekking voor door de wijk lopen, de brandweer een brandje in een container blust, er een scooter in brand is gestoken en een bushokje is vernield. Ook zijn er harde knallen te horen die waarschijnlijk door vuurwerk worden veroorzaakt.

Bij verschillende ingangen van Duindorp controleerde de politie daarom automobilisten, fietsers en voetgangers die de wijk in willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Iedereen in lockdown, maar koning gewoon op vakantie

Nederland is deels weer in lockdown gegaan. Koning Willem-Alexander vond dit een mooi moment om met het regeringstoestel naar Griekenland te vliegen voor een welverdiende vakantie. Daar geldt overigens code geel. Het volk kwam in opstand, waarna het koninklijke gezelschap weer naar huis vloog. “We zullen onze vakantie afbreken. We […]