Nachtclubs en discotheken blijven dicht tot de komst van een vaccin

Michael Withuis 1

Het Nederlandse nachtleven moet de deuren gesloten houden tot er een vaccin is, heeft premier Mark Rutte dinsdag bekendgemaakt. De heropening van discotheken en nachtclubs stond aanvankelijk gepland voor 1 september, maar werd vervolgens voor onbepaalde tijd uitgesteld.

De voorzitter Jorn Lukaszczyk van belangenvereniging Nachtbelang en mede-eigenaar van de Utrechtse club BASIS sprak destijds zijn ongenoegen daarover uit. De belangenvereniging vertegenwoordigt 100 nachtclubs, 4.500 bedrijven en 75.000 medewerkers in het nachtleven.

“Clubs die nog een programma voor het eind van het jaar hadden klaarliggen, moeten die artiesten nu afbellen”, zei de Nachtbelang-voorzitter toen.

Nachtbelang heeft nog niet gereageerd op de nieuwe maatregelen.

One thought on “Nachtclubs en discotheken blijven dicht tot de komst van een vaccin

  1. Een vaccin zou toch niet verplicht worden? Of is dit een.leugen?

    Toch verplichte vacinaties invoeren, eerst de mensen die daar voor open. Staan om het nachtleven weer in te mogen…

    Zit er een unieke code aan vast net als bij de verlpichte corona check door het leger in Liverpool? Waar gaat dit heen mensen??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Minuut stilte bij demonstratie tegen draconische coronawet in Den Haag

Honderden mensen hebben vandaag aan het eind van de middag gedemonstreerd op het Malieveld in Den Haag tegen de coronaspoedwet. ‘Draconische wet’ Eerste Kamerleden werden opgeroepen tegen ‘de meest draconische wet ooit’ te stemmen. De senaat buigt zich komende week over de coronawet die de plaatselijke noodverordeningen vervangt. De wet […]