Door de coronamaatregelen kan de traditionele Haagse Sinterklaasintocht dit jaar niet doorgaan. Dat meldt Omroep West. Aanvankelijk zou de intocht op Scheveningen plaatsvinden zonder publiek, maar de organisatie besloot de aankomst in de Scheveningse haven dit jaar helemaal af te blazen. Sinterklaas heeft aangegeven er alles aan te doen de kinderen in Nederland toch een onvergetelijk sinterklaasfeest te kunnen voorschotelen.

Televisie-uitzending
Als alternatief brengt Omroep West op zondag 15 november van 10.00 uur tot 10.30 uur de intocht van het afgelopen jaar nog eens op de buis, waarbij ook wordt geprobeerd verbinding te maken met Sinterklaas en er zo alles aan te doen de goedheiligman toch een beetje ‘binnen te halen’.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *